Schrijfcursus Levensverhaal
Schrijfcursus Levensverhaal Foto: Emilie Lindenbergh

Levensverhaal Schrijven

dinsdag 13 februari 2024 10:30 tot dinsdag 26 maart 11:54

Dinsdag 10 oktober start om 10.30 uur de elfdelige Schrijfcursus Levensverhaal onder begeleiding van levensverhaalcoach Emilie Lindenbergh in het Brinkhuis, Brink 29, Laren. Dinsdag  3 oktober is een vrijblijvend informatie-uur van 10.30 tot 11.30 uur.

Mogelijk speelt de gedachte al enige tijd door het hoofd om het eigen verhaal, of dat van iemand anders, op te schrijven. Deze cursus biedt structuur en steun om dit te verwezenlijken. 

Kernvragen zijn: voor ‘Wie’, ‘Waarom’ en ‘Wat wel en wat niet’ schrijf ik? 

Uit verschillende structuren kan gekozen worden om het verhaal vorm te geven, bijvoorbeeld chronologisch, thematisch, associatief, of korte verhalen. 

Per keer wordt thuis een hoofdstuk geschreven en op de bijeenkomst wordt hierop  gereflecteerd.

Het verhaal kan naar keuze verrijkt worden met documenten en foto’s.

De groep bestaat uit minimaal twee en maximaal vijf mensen en wat verteld wordt blijft onder ons. De elf bijeenkomsten vinden om de veertien dagen plaats.

Emilie Lindenbergh begeleidt al vijftien jaar het schrijven van levensverhalen in het Gooi en Soest met cursussen en vijfdaagse schrijfworkshops in Zeeland. Voor vragen en aanmelding: telefoon: 06 30276087, email: emilielindenbergh@outlook.com, website: www.emilielindenbergh.com

Locatie