Ambachtelijk schilderen - Olieverf techniek
Ambachtelijk schilderen - Olieverf techniek Foto: Joost de Bie

Schilderen met olieverf

dinsdag 13 februari 2024 9:30 tot dinsdag 30 april 20:22

Ontdek de kunst van ambachtelijk schilderen met olieverf door Joost de Bie in de cursus ‘Ambachtelijk schilderen - Olieverf techniek’

Leer kijken, tekenen, arceren en de complexe technieken van olieverf. Van een goede lijntekening tot ruimtelijkheid met een onderschildering, schaduwen, lichtpunten en kleur. Onder begeleiding van Joost de Bie ontwikkel je jouw schildervaardigheden, zowel met modellen als stillevens.

Deze cursus biedt de mogelijkheid om je eigen werk verder te ontwikkelen en te verdiepen in deze verfijnde techniek, zelfs als je al ervaring hebt. Kom en laat je verrassen door de prachtige resultaten die deze basistechnieken kunnen opleveren! 

Ontwikkel je skills met modellen en stillevens. 

Start: dinsdag 23 januari 2024: 09:30 - 12:30. Prijs: €380,00 voor 14 boeiende lessen.

Locatie