SeniorenCafé Huizen ASGM

dinsdag 13 februari 2024 10:30 tot 12:00

De Algemene Seniorenvereniging Gooise Meren (ASGM) organiseert voor haar leden een groot aantal activiteiten. Deze activiteiten zijn, soms tegen betaling, ook voor niet leden toegankelijk. Er worden momenteel de volgende activiteiten georganiseerd:

Het SeniorenCafé Bussum, Samen lunchen Bussum, SeniorenCafé Huizen, Samen lunchen Huizen en de Handwerkclub. Daarnaast worden er vanaf de herfst tot het voorjaar Klassieke Muziekochtenden door Claire Verlinden gehouden. In deze periode houdt Wim Dooge een Kunstochtend en een Filosofieochtend.

Ook is er een jaarlijkse feestmiddag met theater of muziek en/ofeen Advent/Kerstviering. 

Daarnaast worden er informatiebijeenkomsten gehouden, soms gezamenlijk met de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO).

Daarnaast organiseren wij regelmatig busdagtochten en een busvakantie.

Locatie