Ik ben blij dat in je niet vergeten ben, Nederlied Ensembke Amsterdam
Ik ben blij dat in je niet vergeten ben, Nederlied Ensembke Amsterdam Foto: @Nederlied

Nederlied Ensemble

zondag 17 maart 2024 15:00 tot zaterdag 17 februari 17:00

Blij dat ik je niet vergeten ben! 

Na het grote succes van haar programma “Liedjes die niet mochten” komt het Nederlied Ensemble met een nieuw verrassend liedjesprogramma. Een sfeervolle voorstelling vol met de beroemdste en mooiste teksten en melodieën van grootheden die we niet mogen vergeten.

Laat je ontroeren, word blij, lach of word getroost door de meest bijzondere liedjes van Ramses Shaffy, Rob de Nijs, Wim Sonneveld, Paul van Vliet, Jules de Corte, Herman van Veen, Jasperina de Jong, Robert Long, Adele Bloemendaal, Annie MG Schmidt, Jean Louis Pisuisse, Bram Vermeulen en vele anderen.

De liedjes zijn niet willekeurig gekozen! Ze komen voort uit de herinneringen en verhalen van onder andere Youp van ‘t Hek, Freek de Jonge, Frans Mulder, Ruud Bos, Stef Bos, Ivo de Wijs, George Groot, Gerard Cox, Joke Bruijs, Karin Bloemen, Jan Boerstoel, Kick van der Veer, Joost Nuissl en Jacques Klöters. Zij hebben allen een liedje ingebracht waar een persoonlijk verhaal aan vast zit. Ook de ensembleleden hebben hun liedjes met een persoonlijk verhaal gekozen. Zo is een ontroerend en interessant programma ontstaan.

Een wondermooie voorstelling, vol met prachtige liedjes, verhalen, anekdotes en ontboezemingen.

Met Mieke Bom, Kitty Kieftenbeld, Ingeborg Hairwassers, Bart Steenbeek, Evert de Vries en Marcel Klingeler. piano: Paul Tijink | trompet: Marcel Klingeler | idee & regie: Evert de Vries

kaartverkoop: www.Nederlied.nl

Locatie