Chr. gemengd koor De Lofstem
Chr. gemengd koor De Lofstem Foto: Sherpa

Zingen bij De Lofstem

vrijdag 19 april 2024 14:30 tot zaterdag 7 december 13:19

Chr. gemengd koor “De Lofstem”  oefent op vrijdagmiddag mooie christelijke liederen zoals “You raise me up”, “Abba Vader”, “Wat zal de wereld mooi zijn” en  “Deutsche Messe” .

De liederen zingen we om zelf van te genieten, maar ook om ten gehore te brengen in o.a. verzorgingshuizen, seniorenbijeenkomsten en kerkdiensten. De komende maanden zingen we bijvoorbeeld in Naarderheem en bij Amerpoort. En natuurlijk gaan we ons daarna weer voorbereiden op de kerstvieringen.

Houdt u ook zo van zingen, gaat uw voorkeur uit naar het christelijke lied en bent u 55-plusser? Dan bent u van harte welkom om te komen zingen bij De Lofstem.

Misschien denkt u: “Ik ben al op leeftijd en mijn stem klinkt niet meer zoals het geweest is”. Dat is geen probleem. Er is geen maximum leeftijd om te zingen,  als u maar in staat bent om de juiste melodie te zingen en zoveel mogelijk op de repetities probeert aanwezig te zijn dan bent u van harte welkom.

Bent u geïnteresseerd, kom dan eens luisteren of meezingen tijdens een repetitie. De Lofstem repeteert elke vrijdagmiddag van 14.30 uur tot 16.15 uur in De Nieuwe Kerk.

Voor meer informatie kunt u bellen naar tel. 035-5263613.

Locatie