Afbeelding
Foto: ©Marisa Stoffers (Tekeningen van kinderen gemaakt in lessen van Marisa Stoffers

Tekencursus voor kinderen

dinsdag 2 april 2024 15:30 tot dinsdag 23 april 14:26

Eind januari 2024 start een nieuwe tekencursus voor kinderen in Diemen door de bevlogen docent Marisa Stoffers (bij minimaal 10, maximaal 12 inschrijvingen). Vele kinderen kennen haar van de goedbezochte workshops in de bibliotheek. 

Marisa zal met de kinderen werken met verschillende materialen, vaak op groot formaat. Het accent zal liggen op natuur, vooral dieren. Daarnaast komen er kunstuitingen aan bod zoals portret en stilleven. 

Voor wie:

Iedereen van 7 tot 13 jaar

Wanneer:

Dinsdagmiddag van 15:30 tot 17 uur. In totaal 12 bijeenkomsten van 30 januari tot 23 april (20/2 niet). Je geeft je op voor de gehele cursus (het zijn dus geen losse middagen). Mocht je wel graag willen maar niet op dit tijdstip kunnen, laat het dan ook weten op marisa.stoffers@gmail.com!

Waar:

De Schakel, Burgemeester Bickerstraat 46-A in Diemen Centrum. 

Kosten:

€ 14,= per les plus € 2,50 materiaalkosten, komt op € 16,50 euro per middag en € 198,= voor de hele cursus.

Inhoud en materiaal:

Voor een indruk van onderwerpen en materialen, geven de kunstwerken die kinderen in workshops van Marisa maakten de beste indruk (zie foto).

Wie is Marisa?

Marisa Stoffers is zelfstandig kunstenaar, kunstdocent en natuurgids. Naast workshops in bibliotheek Diemen geeft zij teken- en schilderlessen aan kinderen in Artis, bij Noordje.nl (o.a. de zomerschool van SKC) en Tekensafari’s in parken en bossen aan kinderen en volwassenen (o.a. voor IVN Natuureducatie). Ook gaat zij elke nazomer op zoek naar vleermuizen met kinderen en volwassenen, bijv. voor een verjaarspartijtje. Daarnaast is zij natuurblogger voor Daarom Diemen.

Kindertekeningen gemaakt tijdens haar lessen post ze regelmatig op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marisa-stoffers-04877413/

Haar eigen tekeningen kun je bekijken op Instagram: 

https://www.instagram.com/dutchsketch/

Opgeven:

Opgeven voor de cursus doe je door de naam en leeftijd van het kind te mailen naar marisa.stoffers@gmail.com. Ook kun je mailen met vragen. Als er genoeg inschrijvingen zijn, gaat de cursus door en krijg je bericht met instructies over de betaling. Marisa is zzp’er en staat ingeschreven bij de kvk. 

Mochten er heel veel inschrijvingen komen, dan wordt gesplitst in een jongere groep en oudere groep en komt de jongere groep op een andere dag. Dus het is onder voorbehoud.

Locatie