Afbeelding
Foto: zeeburg zingt

55+koor Zeeburg Zingt

woensdag 3 april 2024 13:47 tot woensdag 26 juni 22:28

 55+ koor Zeeburg Zingt gaat in Diemen aan de slag

Graag stellen wij ons voor: Wij zijn een seniorenkoor met de naam: Stichting Zeeburg Zingt. De afgelopen 12 jaar hebben wij met veel plezier gezongen in Verenigingsgebouw Kindervreugd in de Indische Buurt, in Amsterdam-Oost. Dit gebouw.is onlangs gesloten. In onze zoektocht naar een nieuwe locatie vonden wij in de Schakel een warm onthaal in een voor ons ideale setting.

Het koor is 25 jaar geleden als ‘Flevokoor’ gestart binnen het Flevohuis nadat dit huis ingrijpend was gerenoveerd. In korte tijd groeide de groep uit tot een volwaardig koor met tussen de twintig en dertig leden. In 2008 maakte het koor zich los van het Flevohuis en ging daarbuiten verder als Stichting Zeeburg Zingt.

In de afgelopen jaren hebben wij veel mooie uitvoeringen gegeven. Ons laatste concert, het 25 jarig jubileumconcert van onze dirigente Catharina Bonsel, was 10 juni in de Muiderkerk en was zeer geslaagd met ruim 150 enthousiaste bezoekers.

Kenmerkend voor het koor is de balans tussen plezier en uitdaging.. Het repertoire is gevarieerd, zowel qua niveau als qua stijl. Zo vindt iedereen muziek van zijn of haar gading en misschien wel het belangrijkst::het is buitengewoon gezellig en men ziet om naar elkaar.

Mocht u het leuk vinden om ook in een koor te zingen, dan bent u bij ons van harte welkom. Wanneer: woensdag 13 september van 10.00 tot 12.00 uur

Waar: De Schakel, Burgemeester Bickerstraat 46 A,1111 CC Diemen

Wilt u eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. www.zeeburgzingt.nl aleidakiers@gmail.com of telefoon: 0615300504

Locatie