Van stilleven tot portret
Van stilleven tot portret Foto: Eduart Baçe

Van Stilleven tot portret

woensdag 3 april 2024 13:30 tot woensdag 26 juni 16:13

Leer alle vaardigheden om te kunnen (portret-) tekenen. Model, lichtval en compositie... hoe begin je? Hoe vertaal je de essentie van het model op het doek? Hoe werkt de kunst van het weglaten?Eduart Baçe leert je de vaardigheid van het waarnemen. Model, lichtval en compositie... hoe begin je? Hoe vertaal je de essentie van het model op het doek? Hoe werkt de kunst van het weglaten? Het idee is om vanuit de basisprincipes van tekenen te beginnen met het tekenen van een stilleven, om van daaruit naar het tekenen van een portret te groeien. Bijna alle basismaterialen komen aan bod waaronder potlood, houtskool, pastel, inkt, aquarel en zelfs klei (boetseren). Tijdens de les worden verschillende voorbeelden van bekende kunstenaars besproken en vaak geeft Eduart tekendemonstraties. Of je nu beginner bent of gevorderd, door de individuele begeleiding krijg je altijd les op je eigen niveau. 28 lessen voor €725,00 van 13.30 - 16.30 uur. Info en aanmelden www.gooiseacademie.nl

Locatie