Wat is er te doen bij u in de buurt?

  • Alle
  • 1
    Expositie-Lezing-Rondleiding

Expositie ‘Beelden van de Ziel’ bibliotheek Bussum

zaterdag 12 september 9:00 2020 t/m woensdag 11 november 16:00 uur


‘Eén beeld kan meer zeggen dan duizend woorden’. ; deze vorm van schilderen is verbonden met het verkennen en verbeelden van de diepere lagen van bewustzijn. In het zoeken en tasten, via intuïtief sluier-schilderen, ontstaat er eerst een woordeloos gesprek met kleuren zonder vorm. Vervolgens ontvouwt zich een sfeer die iets duidelijk wil maken via gevoel. Door kleurensluiers over elkaar te zetten wordt kleur intenser, maar blijft wel levend licht.

In de overgave aan en wisselwerking met deze intuïtieve innerlijke leiding en sturing, ontstaan prachtige kleurrijke verbeeldingen: beelden van de Ziel.

De verbinding tussen het onbewuste en bewuste wordt zichtbaar en ervaarbaar gemaakt. Iedere exposant heeft op deze wijze een of meerdere schilderijen tot expressie gebracht. De expositie is te zien vanaf zaterdag 12 september tot en met woensdag 11 november gedurende de openingstijden van Bibliotheek Gooi en meer, Wilhelminaplantsoen 18 in Bussum.Website: https://www.bibliotheekgooienmeer.nlCorrecties, vragen of aanvullingen?

InnerlijkeGroei InnerlijkeGroei ©Annet Hoeijmans-Boonlocatie

Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum
Wilhelminaplantsoen 18
1404jb BussumRoute planner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.