Wat is er te doen bij u in de buurt?
  • Alle

Weekend retraite omgaan met verlies

vrijdag 16 april 19:00 2021 t/m zondag 18 april 23:00 uur


Eendaagse retraite:

Op 17 april om 09:00 uur verwelkomen wij je de Hoorneboeg. Eén van de mooiste heidevelden van Nederland.

Deze dag zullen wij beginnen met mindstillness om te landen op deze lokatie en in de groep. De dag zullen we verder indelen met yoga en een heerlijke lunch bij De Tuinman. Na de lunch een korte educatie over verlies en een creatieve activiteit om verder contact te maken met je verlies. Ook is er ruimte voor eigen invulling zoals een wandeling, lees- en schrijfwerk.

We ronden om uiterlijk 18:00 uur af.

Weekendretraite:

Vrijdag 16 april ontvangen wij je om 19:00 uur bij de Hoorneboeg met koffie, thee en wat lekkers (zorg dat je gegeten hebt). De vrijdag staat in het teken van kennismaken en landen.

17 april gaan we aan de hand van meditatie, mindstillness, yoga en een uniek hartritueel je verlies verwennen. Dit hartritueel van Daphne Wiersma (van Hart aan t werk) laat je hart spreken en helen en je verlies omarmen. We wisselen dit af met een deel educatie, wandelen, leesmomenten en prachtig eten bij De Tuinman, alles vers uit de tuin.

De 18e gaan we de ervaringen van de vorige dag verder verrijken. Misschien wil je je hart verder gaan versieren, trek je je liever terug om wat op papier te zetten of laat je je alleen meenemen in de yoga en meditatie oefeningen. Ook deze dag weer op en top verzorgd door alles wat de Hoorneboeg te bieden heeft.Website: https://soul2.nl/verliesretraite/Correcties, vragen of aanvullingen?locatie

Buitenplaats De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
1213RE Hilversum
035 – 206 25 35